Zašto Laguna?

Stvaranje istinski lokalnog ambijenta i prostora prožetog toplinom i ugodnošću bila je ideja vodilja. Namjera je bila kreirati istinsku oazu izvan prostranstava gužve i vreve, prostor odvojen od užurbanosti i okružen mirisima starih recepata.

Laguna je dio porodične kompanije MSI INVEST d.o.o. Priča o Laguni je počela 2006. godine sa restoranom i tradicionalnom kuhinjom. Naša želja je bila stvoriti jedinstvenu i autentičnu unutrašnjost restorana. Hrast i zeleni kamen su osnovni elementi dizajna unutrašnjosti. Upravo takva kombinacija, makar na tren, vraća u romantičnu prošlost. Prostor je prožet velikim brojem starih detalja poput satova, pisaće mašine, bačvi, ručnog mlina za kafu, potkovica, starih pegli, lampi, točkova, makaza, ćupova itd. Pored toga, tu se nalazi i stalna postavka fotografija stare Podgorice

Meni je trebao vratiti i osjećaj istinski lokalne kuhinje. Ubrzo nakon toga, ponuda je proširena i ketering uslugama.

Koracima stvaranja i radoznalosti, priča se nastavlja hotelom. Ideje udobnosti, autentičnosti i lokalnog šarma nastavile su se i u sobama i apartmanima. I to sve u cilju potpuno jedinstvenog doživljaja.

Koncept Lagune obuhvata i korišćenje lokalno i na tradicionalan način proizvedenih namirnica. Od 2015. Laguna posjeduje i sopstvenu eko baštu čije se povrće koristi u restoranskom i hotelskom meniju.

Bez obzira da li je riječ o porodicama, turistima ili poslovnim ljudima svi koji daju prednost udobnosti, privatnosti, dobroj kuhinji i drugačijoj atmosferi se često vraćaju Laguni zbog osjećaja gostoprimstva i pozitivne energije.

TripAdvisor TRAVELER'S CHOICE 2016 WinnerCERTIFICATE OF EXCELLENCE 2016 Winner by TripAdvisor2015 AWARD WINNER by Booking.com

D o b r o d o š l i

 Povratak
na vrh